۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۵۰

جلوی بداخلاقیهای انتخاباتی باید گرفته شود

جلوی بداخلاقیهای انتخاباتی باید گرفته شود

مشهد- خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: نباید به کسانی که به دنبال بداخلاقی های انتخاباتی هستند، اجازه فعالیت داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد جواد محمدی زاده بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد انتخابات استان که با حضور فرمانداران شهرستان های استان خراسان رضوی برگزار شد، افزود: نباید به کسانی که به دنبال بداخلاقی های انتخاباتی هستند، اجازه فعالیت داد.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تنها راه مقابله با توطئه های استکبار جهانی و صهیونیسم، حضور حداکثری همراه با شور و نشاط در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.

وی با اشاره به طرح دیدگاه های مختلف در داخل کشور در عرصه انتخابات افزود: ملاک ما در برابر اظهارنظرهایی که در مورد انتخابات می شود، فرمایشات مقام معظم رهبری است که تاکید دارند با انصاف به عملکردها، نقد داشته باشیم و از اقدامات نظام جمهوری اسلامی قدردان و آنها را به درستی تبیین و به مردم اطلاع رسانی کنیم.

محمدی زاده افزود: ملاک عمل قانون است و این یک حجت شرعی است و فرمانداران و هیات های اجرایی موظف هستند کلیه عوامل اجرایی را توجیه کنند تا با توجه دقیق به قانون انتخابات، امانت دار خوبی برای آرای مردم باشند.

محمدی زاده افزود: فرمانداران باید امکانات و فرصت ها عادلانه را در چارچوب قانون مدیریت کنند تا بصورت عادلانه در اختیار همه ستادها و کاندیداها قرار گیرد.

استاندار خراسان رضوی افزود: باید تلاش کنیم مردم در امنیت کامل و در فضایی آرام و بانشاط در سر صندوق های رای حاضر و به کاندیدای مورد نظر خودشان آزادانه رای دهند.

کد مطلب 881736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha